Нова технологія захисту продукції Shell Helix

Кожен досвідчений автовласник знає, що дуже важливо використовувати тільки якісну моторну оливу. Але, на жаль, з кожним днем на ринку зростає кількість підробок і відрізнити їх від оригіналу не так вже й просто.
Компанія Shell завжди приділяла велику увагу захисту своєї продукції і сьогодні ми хотіли б анонсувати нову технологію, яка допоможе вам уникнути покупки неоригінальної оливи.

На що варто звертати увагу?

покупці моторної оливи Shell Helix, в першу чергу огляньте каністру на наявність явних пошкоджень. Криво наклеєна етикетка, підім’ята каністра, надірвана кришка – всі ці фактори повинні змусити Вас сумніватися в якості продукту. Але, погодимося, що це не такі вже очевидні моменти.
Найголовніше, що повинно привернути вашу увагу – це наявність стікера під ручкою каністри.

* Тільки на оригінальній продукції Shell Helix розміщений захисний стікер.


Що повинно бути на стікері?

Зліва на стікері, під захисною поверхнею (стирається монеткою), розміщений унікальний числовий код, який потім Вам необхідно буде ввести для перевірки каністри.
Далі йде QR-код, відсканувавши який, Ви потрапите на спеціально розроблений сайт для перевірки оригінальності. Це дуже зручно і займає всього декілька секунд.
Якщо ж у вашому смартфоні не встановлено сканер за замовчуванням, то можна його завантажити через PlayMarket або AppStore (* для користувачів IPhone).
І в разі, якщо Ви віддаєте перевагу ввести сайт власноруч, його веб-адреса вказана відразу за QR-кодом.

Що відбувається далі?

Відсканувавши код або ввівши адресу сайту в пошукову систему, Ви опинитесь на сторінці для перевірки, де детально розписані всі наступні кроки.
Також там представлена інформація про офіційних дистриб’юторів олив Shell в Україні, та що необхідно зробити, якщо Ви стали власником неоригінальної продукції Shell.
Сподіваємося, що дана технологія допоможе захистити Вас і ваше авто від підробок!