Купуй Shell та вигравай Iphone 11

Автовласників турбує питання покупки оригінальної моторної оливи, адже неякісні підробки завдають непоправної шкоди автомобілю. Для захисту інтересів своїх споживачів компанія Shell розробила технологію перевірки оригінальності оливи. На 4- та 5-літрових каністрах Shell Helix обов`язково має бути наклейка з унікальним 8-значним кодом. Перевіряйте його на сайті Shell Check та берiть участь у розiграшi IPhone 11.

Для участi в Акцiї «Купуй Shell та вигравай» необхiдно:

  1. Придбати в перiод з 1 серпня по 1 грудня Акцiйну продукцію в авторизованих торговельних точках.
  2. Зберегти Акцiйну канiстру або лицьову етикетку з голограмою та унiкальним 8-значним кодом, або зробити фото себе з канiстрою та зберегти його.
  3. Перевiрити канiстру на оригiнальнiсть на сайтi https://shellcheck.com.ua/ . Натиснути кнопку «Прийми участь в акції» та виконати всi умови  реєстрації.
  4. Пiдписатися на сторiнку компанії у фейсбук https://www.facebook.com/TFM.Company .
  5. Зробити репост закрiпленого поста собi на сторiнку.
  6. Очiкувати розiграшi 4 Apple iPhone 11, якi вiдбудуться 1 вересня, 1 жовтня, 1 листопада, 1 грудня о 12 годинi у прямому eфipi на сторiнцi ТФМ у фейсбук.

                                                                                                                           

Детальнi умови акцiї за посиланням: https://docs.google.com/document/d/11cB9Y2r1DpP_VnnpTZBGGEmxlWN4ocIpcacDO3haW_ U/edit

 

Акцiйна продукцiя* – продукцiя, що означена ТМ «Shell» у фасуваннi 4 та 5 лiтрiв, та має захисну голограму з унiкальним кодом, що сховано пiд скретч нанесенням.