Ducati Corse – технічний партнер Shell plc

Технічне партнерство Shell та Ducati триває понад 20 років, починаючи з Чемпіонату світу з супербайку в 1999 р. За цей час команда Ducatisti, яка працює на оливі Shell Advance, відсвяткувала понад 150 перемог у гонках та здобула 7 титулів чемпіона світу серед гонщиків у MotoGP – головному чемпіонаті світу з мотоциклетних перегонів, у якому вони беруть участь з 2003 року.

З 1999 року філософія Shell постійно розширювати технічні межі гоночних мастильних матеріалів допомогла забезпечити постійний успіх Ducati у чемпіонатах та гонках. Наразі це партнерство є одним із найсильніших і найуспішніших в історії провідних мотоциклетних перегонів завдяки кваліфікованим гонщикам та передовим технологіям мастильних матеріалів. На Гран-прі Італії 2019 року гонщик Ducati Андреа Довіціозо на базі Shell встановив рекорд швидкості MotoGP 356,7 км/год.

Працюючи пліч-о-пліч із командою Ducati, Shell навчалася в екстремальному середовищі випробувань на іподромі, щоб забезпечити байкерів у всьому світі таким високоефективним продуктом, як олива Shell Advance. Те, чого компанія навчилися на трасі, вона перенесла на дорогу, оскільки в кожному шосейному мотоциклі Ducati, який виходить із заводу в Болоньї, використовується олива Shell Advance, яка ретельно перевірялася протягом гоночного сезону. Завдяки ретельному тестуванню, яке проходять продукти Shell, забезпечується продуктивність та якість.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *