ВАЖЛИВІ ЗМІНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ ПРОДУКЦІЇ SHELL HELIX

Використання якісної моторної оливи необхідне для ефективної експлуатації двигуна. Захищаючи споживача, компанія «Шелл» розробила спеціальну технологію перевірки оригінальності продукції Shell Helix. Надійна міра захисту реалізована у вигляді стікера під ручкою каністри.

З 22 листопада 2021 р. впроваджено зміни в існуючий стікер – тепер він саморуйнується. Завдяки цьому Ви захищені ще надійніше.

Будьте уважні, адже компанія «Шелл» та її макродистриб`ютори не можуть гарантувати високу якість продукції Shell Helix, на яких відсутній захисний стікер.

Що розміщено на стікері?

Відтепер стікер став повністю голографічним, по всій його поверхні зображено фірмові мушлі «Шелл». Під захисною поверхнею, що стирається монеткою, розміщено унікальний 8-значний код. А поряд – QR-код, що веде на сайт для перевірки оригінальності. Якщо на телефоні не встановлено сканер, то для переходу на сайт можна скористатися веб-адресою, яка також зображена на стікері.

Як перевірити?

Відсканувавши QR-код або ввівши веб-адресу сайту в пошукову систему, Ви опиняєтесь на сторінці для перевірки оригінальності оливи. Необхідно лише провести бігунок вправо, ввести унікальний код з каністри в спеціальне поле та натиснути «Перевірити код». Будьте уважні та купуйте оливу Shell Helix об`ємом 4 та 5 літрів лише при наявності на каністрі захисного стікеру з кодом, який можна перевірити