Аудит робочих рідин

Аудит робочих рідин – це комплексна програма з аналізу мастильних матеріалів, яка проводиться для відстеження стану обладнання з метою підвищення ефективності його роботи та скорочення витрат на обслуговування.

Даний сервіс, залежно від типу мастильного матеріалу, включає можливість проведення випробувань у власній лабораторії, а також, у незалежних лабораторіях на території України та зарубіжжя.

Лабораторний сервіс INVENT GROUP включає виїзд сервісних інженерів і технічних фахівців на об’єкт з усім необхідним обладнанням для відбору зазначених проб мастильного матеріалу та подальшої передачі в лабораторію.

Варто зазначити, що кожен лабораторний звіт супроводжується коментарями. У разі виникнення додаткових питань за результатами аналізу, технічна служба INVENT GROUP готова надати розширені коментарі та оцінку коректності підбору рідини відповідно до умов експлуатації.

Аудит робочих рідин допоможе вашому підприємству заощадити гроші та час на технічному обслуговуванні обладнання, а також попередить потенційні виробничі втрати, які можуть статися внаслідок збоїв у роботі обладнання.

Олива вміє говорити – ми розуміємо, що це означає.