Shell лідирує на світовому ринку мастильних матеріалів 15 рік поспіль

Shell plc визнана світовим постачальником №1 у всіх трьох основних категоріях – автомобільній, промисловій та для комерційного транспорту. Статус провідного світового постачальника готових матеріалів компанія зберігає 15-й рік поспіль.

Згідно з 19-м випуском звіту Kline&Company Global Lubricants: Market Analysis and Assessment 2021, Shell зберегла свою провідну частку світового ринку порівняно з попереднім роком з невеликим збільшенням частки ринку в порівнянні з наступним найбільшим постачальником IOC. Загальний обсяг продажів Shell склав приблизно 4100 кілотонн готових мастильних матеріалів, що еквівалентно приблизно 4,6 мільярдам літрів. Ці глобальні продажі були розподілені майже рівномірно між трьома сегментами. 34% обсягу продажів належить продуктам для легкових автомобілей, 30% – для комерційних та 36% – продуктам для промисловості.

Сім із 10 найбільших у світі виробників автомобілів обирають Shell своїм основним постачальником мастильних матеріалів. Компанія налагодила успішні комерційні відносини з ключовими світовими виробниками оригінального обладнання (OEM), зокрема BMW, Daimler, Volkswagen, Foton, Mahindra, Renault-Nissan-Mitsubishi, Wartsila, Geely, Hyundai, Komatsu, Stellantis та іншими.

Shell має одну з найбільших мереж постачання мастильних матеріалів у світі, яка виробляє та закуповує декілька сортів базових олив і змішує їх із присадками на заводах для створення асортименту фірмових продуктів з унікальними специфікаціями.

Більше 200 науковців та інженерів Shell працюють у спеціалізованих технічних центрах мастильних матеріалів у США, Китаї, Німеччині та Індії, займаючись дослідженнями та розробками мастильних матеріалів і олив.

Shell має давні технічні партнерства в автоспорті з Ferrari, Team Penske, Ducati, BMW Motorsport і Hyundai Motorsport. Shell Helix Ultra з технологією PurePlus — єдина моторна олива, яка використовується в автомобілях Ferrari F1, BMW Motorsport DTM і Hyundai i20 WRC. Команда Penske використовує лише готову повністю синтетичну моторну оливу Pennzoil Ultra Platinum 0W-40 у всіх своїх автомобілях Indy та передову технологію PurePlus під капотом своїх автомобілів NASCAR. У Formula E Shell співпрацює з Nissan e.dams і Mahindra Racing.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *