PANOLIN укладає угоду про продаж бізнесу ECL компанії Shell

Дочірні компанії, які повністю належать Shell plc, Shell (Швейцарія) AG, Shell U.K. Limited, Pennzoil-Quaker State Company та Shell Aviation Sweden AB, уклали угоди щодо придбання бізнесу екологічно безпечних мастильних матеріалів (ECL), який належить групі PANOLIN.

Цей правочин поширюється на торгову марку PANOLIN, склад продуктів ECL, інтелектуальну власність, технічну експертизу та технології, міжнародну базу клієнтів і портфель продуктів, які стосуються гідравліки, зубчатих передач, універсальних тракторних трансмісійних олив, біорозкладних моторних олив (HDEO), турбінних олив, олив і мастил для змащування ланцюгів машинного обладнання, включно з продуктами провідних виробників OEM.

Продукти ECL є біорозкладними мастильними матеріалами, застосування яких може сприяти більш стійкому майбутньому, одночасно забезпечуючи кращий захист дикої природи та екосистем у випадку потрапляння таких продуктів у навколишнє середовище, якщо порівнювати зі стандартними мастильними матеріалами. Використовуючи продукти ECL, клієнти отримують змогу знизити ризики під час роботи у чутливих середовищах. Прогнозують, що в найближчі роки світовий ринок ECL значно зросте.

Уклавши цю угоду, компанія Shell буде виробляти, розповсюджувати та продавати на ринку портфель продуктів ECL PANOLIN разом зі своєю відомою продукцією під торговою маркою Shell Naturelle.

Тім Леммле, у цей час генеральний директор PANOLIN International, який перейде до компанії Shell на посаду генерального директора ECL з метою розвитку цього бізнесу, сказав: «Компанія Shell буде чудовим зберігачем торгової марки PANOLIN з її фінансовою потужністю, міжнародною мережею дистриб’юторів і базою клієнтів, завдяки чому бізнес ECL вийде на наступний рівень».

ПРО PANOLIN

Група PANOLIN – це міжнародне підприємство з виробництва мастильних матеріалів, яке вже понад 35 років є піонером у галузі екологічно безпечних мастильних матеріалів, призначених для використання в промисловості.

ПРО SHELL LUBRICANTS
Термін «Shell Lubricants» в цілому означає компанії, які входять до групи Shell, що займаються виробництвом мастильних матеріалів. Компанія Shell продає широкий асортимент мастильних матеріалів, щоб задовольняти потреби клієнтів у різних галузях у більш ніж 100 країнах. Згідно з 19-м випуском звіту Kline & Company «Глобальні мастильні матеріали: аналіз та оцінка ринку 2021», компанія Shell отримала звання провідного міжнародного постачальника готових мастильних матеріалів 15-й рік поспіль. Компанію Shell назвали світовим постачальником № 1 у всіх трьох основних категоріях: споживча, комерційна та промислова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *